MEER DAN ALLEEN VASTGOEDBEHEER

VIER COMPLEMENTAIRE DIVISIES

Quares beschikt naast Management, het gemotiveerd team met een passie voor vastgoed, ook nog over 3 andere afdelingen: Agency, Investment en Consulting.

Als residentieel makelaar is onze divisie Agency gespecialiseerd in kwalitatief vastgoed en nieuwbouwpanden, zowel te koop als te huur. Dankzij een gepaste behoeftenanalyse en een gezonde mix van passie, vakkennis en overtuigingskracht helpen wij dagelijks onze klanten om hun droom te realiseren: "Een nieuwe thuis vinden”. 

Investeren in vastgoedaandelen biedt onbetwistbare voordelen. Maar u hebt zelf te weinig tijd om u te verdiepen in de vastgoedmarkt? Of u zoekt meer spreiding in uw vastgoedportefeuille? Dan bieden onze beleggingsvennootschappen van de divisie Investment een mooie oplossing.

Onze afdeling Consulting geeft vorm aan de vastgoeduitdagingen van morgen. Dat doen we onder meer via subsidiebegeleiding, smart cities, environmental consulting en procesconsulting. 

Dankzij de kruisbestuiving en synergiën tussen deze 4 divisies kunnen wij een op maat gemaakte oplossing bieden op elke “vastgoedbehoefte”. Hierdoor onderscheiden wij ons van andere vastgoedkantoren.